Pressmeddelande: Öppna gästnätverk i Västra Götalandsregionens byggnader

Idag biföll regionfullmäktige i Västra Götalandsregionen regionrådet Martin Andreassons (M) motion om att införa öppna gästnätverk i och kring de byggnader som regionen äger eller disponerar, och där det inte av behandlingsmässiga skäl finns hinder. - Redan idag är det en naturlig del i många människors vardag att kommunicera obehindrat via internet och sociala medier. De som tror att sjukvården kan ignorera denna utveckling har sannolikt förbisett människans behov att hålla kontakt med nära och kära också när man blir sjuk. Det säger Martin Andreasson, som är moderat regionråd i Västra Götalandsregionen. - Öppna och lättillgängliga nätverk, inte bara för medarbetare utan också för besökare, är en kraftfull symbol för öppenhet och modernitet. Detta är två viktiga värdeord som Moderaterna tycker ska prägla regionens verksamheter. Även om symbolfrågan är viktig handlar det starkaste argumentet om patienterna, avslutar Andreasson.

En kommentar för “Pressmeddelande: Öppna gästnätverk i Västra Götalandsregionens byggnader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *