Tack för förtroendet

Idag blev resultatet för moderaternas interna provval offentligt. Jag har valt att bara ställa upp i valet till Västra götalandsregionens fullmäktige. När nu resultatet från de rådgivande provvalen offentliggörs vill jag passa på att tacka alla er som valt att lägga en röst på mig. I det interna provvalet hamnade jag på första plats, i det externa gick det kanske inte riktigt lika bra där jag hamnade på plats sex. Tyvärr kan jag konstatera att valdeltagandet inte varit så högt. I det interna provvalet var valdeltagandet ca 22 procent. I allmänhetens provval deltog drygt hundra personer vilket skulle motsvara ett valdeltagande på under en promille. Självklart hade jag föredragit att vinna i båda provvalen, men det känns riktigt bra att också kunna gratulera de duktiga MUFare som kommit före mig i allmänhetens provval.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *